Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Kauppakeskus Ristikko, Kiinteistö Oy Helsingin Ajomiehentie 1
Y-tunnus: 2006351-9
Osoite: Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki

Rekisteriasioista vastaava

Power Woman (powerwoman@powerwoman.fi)

Rekisterin nimi

Kauppakeskus Ristikon markkinoinnin ja asiakaspalvelun rekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Tähän rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään kauppakeskuksen sekä sen liikkeiden markkinointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen ja muihin kauppakeskuksen asiakaspalveluun ja markkinointiin liittyviin tarkoituksiin. Rekisteriä voidaan käyttää myös tilastollisiin tarkoituksiin ja kauppakeskuksen toiminnan analysointiin ja kehittämiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteriin tallennetaan henkilön perustiedot, joita tarvitaan yhteydenpitoa varten. Näitä ovat henkilön nimi, postinumero ja -toimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Rekisteriin tallennetaan myös henkilön suostumus suoramarkkinoinnin vastaanottamiseksi.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoa kauppakeskus Ristikon verkkosivujen lomakkeen kautta, kauppakeskuksessa suoritettavien asiakaskyselyjen yhteydessä sekä suorapostitusten yhteydessä palautettavan yhteystieto-osan avulla.

Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille Euroopan Unionin alueella sijaitseville tahoille kuten esimerkiksi Ristikon yhteistyökumppaneille, asiakkaan mahdollisesti tilaamia palveluja tuottaville yhtiöille sekä viranomaisille. Tietoja voidaan luovuttaa tavaroiden ja palveluiden toimittamista varten tai Ristikon ja asiakkaan välisen sopimuksen toteuttamiseksi sekä suoramarkkinointiin ja etämyyntiin. Henkilötietoja ei luovuteta ilman asianosaisen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille muutoin kuin edellä mainitussa tarkoituksessa, ellei lainsäädännöstä muuta johdu. Tilastollisia palvelun käyttötietoja ja asiakastietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sellaisessa muodossa, jossa niistä ei voida tunnistaa palvelun yksittäisiä käyttäjiä taikka käyttäjien henkilökohtaisia käyttötietoja, asiakastietoja tai henkilötietoja.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena rekisterin ylläpitäjän tai tämän valtuuttaman tahon toimesta. Tietojärjestelmä on suojattu käyttäen asianmukaisia teknisiä suojauksia. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

Tarkastusoikeus

Rekisteriin kirjatulla henkilöllä on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen sekä pyynnöstä saada tarkastettavakseen häntä koskevat tiedot. Henkilöllä on myös oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia varten.

Tarkastuspyyntö tulee toimittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Kauppakeskus Ristikko
Markkinointi/ Power Woman
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki