1.4.2020 Apteekin palvelut riskiryhmille ja ikääntyneille


Pitäjänmäen apteekki laajentaa aukioloaikoja tiistaisin ja torstaisin, 7.4. alkaen. Näinä päivinä apteekki avaa jo klo 8 palvellakseen ikääntyneitä ja riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita klo 8-9. Toivomme, että näinä ajankohtina muut asiakkaat eivät asioisi apteekissa. Poikkeavat aukioloajat jatkuvat epidemian ajan.

Ikääntyneiden ja riskiryhmiin kuuluvien kannattaa ensisijaisesti pyytää omaisia, ystäviä tai naapureita asioimaan puolestaan. Tällöin puolesta asioivalle tulee antaan mukaan kela- tai ajokortti tai lääkäriltä saatu paperituloste resepteistä. Asioivalle voi tehdä myös netissä suomi.fi-palvelussa sähköisen valtuutuksen asiointiin.

Henkilöille, jotka eivät itse pääse liikkumaan ja joilla ei ole ketään, joka voisi asioida puolesta, apteekilla on tarjolla kotiinkuljetuspalvelu. Palvelu on tarkoitettu lähialueen asukkaille ja sen hinta on 10 €. Apteekilla on rajalliset resurssit kotiinkuljetuksiin, joten se on tarkoitettu vain tilanteissa, joissa asiointia ei pystytä muuten järjestämään. Jos tällaiselle palvelulle on tarvetta, kannattaa soittaa apteekkiin numeroon 09–557 565.


Päivitys 06.04.2020
Olemme aloittaneet apteekissa asiakkaiden palvelemisen luukkujen kautta viikolla 15. Näin pystymme suojaamaan sekä asiakkaita että henkilökuntaamme epidemialta.