1.4.2020 Poikkeustila Ristikossa koronan vuoksi

Kauppakeskus Ristikossa on siirrytty noudattamaan vapaita aukioloaikoja koronavirusepidemian vuoksi toistaiseksi. Osa liikkeistä ja ravintoloista on suljettu, osa avoinna edelleen normaalisti ja osa on supistanut aukioloaikoja.

Kauppakeskus Ristikko seuraa koronaepidemian aikana viranomaisohjeita ja reagoi muutoksiin tarvittaessa.

Olemme tehostaneet siivousta ja hygieniaa, tarkemmat tiedot löytyy tältä sivulta.


AUKIOLOAJAT
Kauppakeskus Ristikon liikkeiden, palvelujen sekä ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat ovat osittain supistuneet.


RAVINTOLAT
Nouda take away -annokset Ravintola Mother Indiasta (2. krs) ja Subwaysta (1. krs)

Mother India on avoinna ma-pe klo 10.30–15.00
Subway on avoinna ma-pe klo 9.00–20.00

Muut ravintolat suljettu toistaiseksi.


APTEEKIN PALVELUT
Pitäjänmäen apteekki laajentaa aukioloaikoja tiistaisin ja torstaisin, 7.4. alkaen. Näinä päivinä apteekki avaa jo klo 8 palvellakseen ikääntyneitä ja riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita klo 8-9. Toivomme, että näinä ajankohtina muut asiakkaat eivät asioisi apteekissa. Poikkeavat aukioloajat jatkuvat epidemian ajan.

Ikääntyneiden ja riskiryhmiin kuuluvien kannattaa ensisijaisesti pyytää omaisia, ystäviä tai naapureita asioimaan puolestaan. Tällöin puolesta asioivalle tulee antaan mukaan kela- tai ajokortti tai lääkäriltä saatu paperituloste resepteistä. Asioivalle voi tehdä myös netissä suomi.fi-palvelussa sähköisen valtuutuksen asiointiin.

Henkilöille, jotka eivät itse pääse liikkumaan ja joilla ei ole ketään, joka voisi asioida puolesta, apteekilla on tarjolla kotiinkuljetuspalvelu. Palvelu on tarkoitettu lähialueen asukkaille ja sen hinta on 10 €. Apteekilla on rajalliset resurssit kotiinkuljetuksiin, joten se on tarkoitettu vain tilanteissa, joissa asiointia ei pystytä muuten järjestämään. Jos tällaiselle palvelulle on tarvetta, kannattaa soittaa apteekkiin numeroon 09-55 7565.