8.10.2017 Facebook-arvonta / Megasportlet

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT 15.10. ja voittajat on arvottu 16.10.
Voittajat ovat: Anna-Liisa T ja Jenni Kaarin Kristiina M. Voittajille on lähetetty yksityisviesti Facebookissa ja heidän etunimet on julkaistu arvontakuvan yhteydessä.


Arvonta on julkaistu su 8.10. Kauppakeskus Ristikon Facebook-sivulla. ”Minkä väriset kuulokkeet valitset, jos voitat? Arvotaan Sonyn kuulokkeet (2 kpl). Osallistu kommentoimalla tai tykkäämällä kuvasta 15.10.2017 mennessä. Voittaja arvotaan 16.10.2017. Palkinto tulee noutaa Megasportletista, Kauppakeskus Ristikosta. Facebook ei liity arvontaan millään tavalla. Tarkemmat kilpailuohjeet osoitteessa kauppakeskusristikko.fi.”  

Arvonta suoritetaan maanantaina 16.10. kaikkien kuvaan sunnuntaihin 15.10. mennessä kommentoineiden ja tykänneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä Facebookissa sekä tämän etunimi julkaistaan Ristikon kotisivuilla ja Facebook-sivulla ja arvontakuvan yhteydessä. Palkinto tulee noutaa Megasportletista, Kauppakeskus Ristikosta. Palkinnon arvo on 7,90€. Palkintoja arvotaan 2 kpl.

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaan koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Kauppakeskus Ristikon työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.