ARVONTA! Kesälomalle rennosti Ristikon kautta!

Voita 100 euroa

Osallistu arvontaan ja voita 100€ lahjakortti Kauppakeskus Ristikkoon! Voit osallistua kahdella eri tavalla, lahjakortteja arvotaan yhteensä 2 kpl.

  1. Tykkää Kauppakeskus Ristikon Facebook-sivusta https://www.facebook.com/kauppakeskusristikko/
  2. Tilaa Kauppakeskus Ristikon uutiskirje Kauppakeskus Ristikon kotisivuilta, etusivu, ala-laita tai tästä linkistä. 

Arvontaan voi osallistua su 17.6.2018 asti. Arvonta suoritetaan ti 19.6.2016. Voittajien etunimet julkaistaan tällä sivulla eli osoitteessa https://kauppakeskusristikko.fi/arvonta-lomalle-rennosti-ristikon-kautta/  ti 19.6.2018. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti voitosta, sähköpostilla (uutiskirjekilpailun voittaja) ja Facebook-viestillä. Facebook voittajan etunimi julkaistaan myös Kauppakeskus Ristikon Facebook-sivulla. Huomioithan tämän, jos sinulle ei yksityisasetuksien vuoksi pysty lähettämään viestiä! Lahjakortti tulee noutaa Kauppakeskus Ristikosta 31.07.2018 mennessä, ei postituksia. Lahjakorttia ei voi jakaa osiin, vaan se tulee käyttää yhdellä ostoskerralla. Kaikki jo aiemmin Kauppakeskus Ristikon Facebook-sivusta tykänneet ja uutiskirjeen tilanneet ovat mukana arvonnassa. Facebook ei liity arvontaan millään tavalla, eikä ole mukana arvonnassa.


Päivitetty 19.6.2018

 

Voittajat ovat Ulla-Maija M. (Facebook) ja Petri N. (uutiskirje). Molempien etunimet on julkaistu myös Kauppakeskus Ristikon Facebook-sivulla sekä heille on lähtenyt viesti. Paljon onnea voittajille ja iso kiitos kaikille osallistuneille.