(25.11.) Joulupukille

>>>>Arvonta on päättynyt.<<<<

Joulupukki ei valitettavasti pääse tänä vuonna käymään Ristikossa. Hän oli kovin harmissaan, oli odottanut innolla näkevänsä kaikki teidät! Hän lähetti terveisiä ja kertoi vastaanottavansa erittäin mielellään kaikki kirjeet ja joulutervehdykset. Ristikon tontut ovat luvanneet auttaa kirjeiden perille toimituksessa.

Lähettämällä postia joulupukille osallistut lahjakortin (50 e) arvontaan ja samalla liityt Ristikon uutiskirjetilaajaksi. (Lähetämme postia 1-3 kk välein, mahdollisuus poistua postituslistalta heti ensimmäisen viestin saatuasi.)

Huom! Kirjeitä/tervehdyksiä tai pätkiä niistä saatetaan julkaista/tekstejä lainata Ristikon Facebookissa ja Instagramissa, etunimen ja iän kera.

Osallistu arvontaan näin:

1. Lähetä joulupukinkirje tai joulutervehdys tekstinä tai kuvana sähköpostilla osoitteeseen: info@kauppakeskusristikko.fi.

2. Kirjoita viestin aiheeksi Joulupukille

3. Liitä mukaan nimesi (etunimi riittää) ja ikäsi.


Osallistua voi 16.12.2020 saakka. Arvomme voittajan 18.12.2020 ja ilmoitamme tälle voitosta sähköpostilla sekä mainitsemme etunimen tällä sivulla. Lahjakortti tulee noutaa Kauppakeskus Ristikosta henkilökohtaisesti 16.02.2021 mennessä. Huom! Postitus eikä lahjakortin voimassaoloajan jatkaminen ei ole mahdollista. Huomioithan tämän osallistuessasi arvontaan.

Arvonta on päättynyt.
Voittaja on Annaleena. Sähköpostia lähetetty voittajalle.