Kirppis 7.9.2019

Kirppis Ristikossa lauantaina 7.9. klo 10–15.

Pöytäpaikka 25e, sisältää pöydän (180×80 cm). Halutessaan voi tuoda oman pienen vaaterekin (1 kpl) ja jakkaran (istumista varten). Kirppiksellä saa myydä käytettyä vaatetta ja tavaraa. Ei ammattikauppiaille, ei elintarvikkeita, ei varainkeruuta eikä myyjäistarkoitukseen. Kirppis järjestetään sisätiloissa, Ristikon 2. kerroksessa.

Varausjärjestelmä on avattu ma 12.8.2019 klo 08. Varaa kirppispaikkasi tästä (Paikkaa ei voi varata sähköpostilla, eikä Facebook-viestillä.)

Huom! Paikkamaksu maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä verkkokaupassa, ei peruutusmahdollisuutta. Paikkoja on rajoitetusti. Kun kaikki paikat on myyty, varausjärjestelmä sulkeutuu.

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Pöytien luovutus noutopisteestä (2.krs., askartelupaja Luhta outletin viereinen liiketila) alkaen klo 9.00 ja palautus klo 15.30. Pöydät luovutetaan saapumisjärjestyksessä ja jokainen voi asettaa pöydän haluamaansa paikkaan määrätylle alueelle, kauppakeskuksen 2. kerrokseen. Huom! Kauppakeskus Ristikon liikkeet eivät toimi vaihtorahapisteinä, joten varaathan vaihtorahaa ennakkoon.

Pysäköinti: Kirppispäivänä 7.9. myyjät voivat pysäköidä veloituksetta Ristikon parkkialueilla klo 8–17. (Normaalisti 3 h kiekkopaikka)


Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, kysythän ne Facebook-tapahtumasivulla, kiitos. (linkki yläpuolella) tai info@kauppakeskusristikko.fi (ei lueta päivittäin, eikä tapahtumapäivänä ollenkaan) Kysymyksiä ja vastauksia päivitetään tälle sivulle, jos ne koetaan tarpeellisiksi myös muille. Huomioithan että pöytäpaikan peruutus ei ole mahdollista.