Konalan kevät starttaa Kauppakeskus Ristikossa

Keväällä Ristikossa tapahtuu uusia, upeita asioita. Emme suinkaan vetäydy kesälomille!

Kevät on lupaus tulevasta kesästä. Konalan kevät on uusi alku niin luonnolle kuin Ristikollekin. Keväällä alkavat pihatyöt ja valon lisääntyessä sisustusintokin kasvaa. Ristikossa kuplii entistäkin vilkkaampi elämä: uusia vuokralaisia, pientä pirteää pintaremonttia ja erityisesti Tokmannin avajaiset. 

Kauppakeskus Ristikon toiseen kerrokseen on avattu yli 2 000 neliön Tokmanni-myymälä, jonka avajaisia juhlistettiin toukokuun puolivälissä 2023. Tokmanni tuo Ristikkoon laajalta alueelta kodin sisustamisesta, muodista ja vapaa-ajasta kiinnostuneita asiakkaita, joille tarjotaan kattava ja monipuolinen valikoima käyttötavaroita.


Ristikko on vahvistanut asemaansa paikalliskeskuksesta kohti vetovoimaisempaa ja monipuolisempaa kauppakeskusta. K-Supermarket Konala ja Ristikon runsas ravintolavalikoima palvelevat niin nälkäisiä lounastajia kuin päivittäisiä ostoksiaan tekeviä vierailijoitakin läpi kesän. Apteekkiasiat sekä muut arkiset perusaskareet ja asioinnit hoituvat luontevasti kauppareissujen lomassa.

Uusi puhaltava tuuli on värikäs, ilmava, raikas ja modernin käytännöllinen. Sellainen kuin Ristikkokin. Konalan kevät on täällä.

Tervetuloa tutustumaan!
Katso liikkeet tästä.