24 Pesula

Yhteystiedot

www.24pesula.fi

Aukioloajat

Arkisin 07–21
Lauantaisin 07–21
Sunnuntaisin 10–21

Juhlapyhät ym. poikkeukselliset päivät, 24 Pesula on avoinna K-Supermarket Konalan aukioloaikojen mukaisesti.

 

24 Pesula

24 Pesula Konala

APUNA ARJESSA
24 Pesula on Suomen ainoa automaattipesula. Peset ja kuivaat vaatteesi, kodintekstiilisi ja mattosi jopa alle tunnissa! Pesula toimii ilman ajanvarauksia.

VAIVATON ITSEPALVELUPESULA
Pyykkää milloin haluat. Pesuainettakaan ei tarvitse muistaa ostaa, meillä allergisoimaton ja hajusteeton pesuaine kuuluu aina hintaan. Siistissä itsepalvelupesulassa tekstiilihuolto käy kätevästi, nopeasti ja edullisesti. Kaikki on valmiina pyykkejäsi ja mattojasi varten, tervetuloa!

AINUTLAATUINEN INNOVAATIO TEKEE TASOPESTÄVIEN MATTOJEN PESUSTA HELPPOA
Kovapohjaisen maton pesu hoituu 24 Pesulan patentoidulla tasopesukoneella vain 5–30 minuutissa. Matto on pesun jälkeen puhdas ja ainoastaan pintakostea. Suurimman osan matoista voi pesun jälkeen asettaa heti lattialle käyttöön, jossa pintakosteus haihtuu hetkessä. Erityisen hyvin tasopesu sopii paksuille karvalankamatoille sekä aitomatoille. Maksimileveys pestävälle matolle on 200 cm, pituus 400 cm ja paksuus 0,5–3 cm. Kone pesee yhden maton kerrallaan, pestävä puoli ylöspäin. Tasopesukoneilla voi pestä myös pyöreitä mattoja. Hinta matonpesulle alk. 6,30 €.

Lue lisää tasopesukoneesta, käytöstä ja hinnoista tästä.

 

24 Pesula – Palvelut

Tutustu palveluihin tarkemmin tästä.