Yhteystiedot

Ajanvaraus: 09 297 6261
www.clips.fi

Aukioloajat

Arkisin 8–20
Lauantaisin 8–18
Sunnuntaisin 12–16

Muut ajat sopimuksen mukaan.

 

Clips kampaamo-myymälä

Clips Kampaamo-Myymälä

On koko perheen trendikäs ja nykyaikainen parturi-kampaamo ja kampaamotuotemyymälä. Meillä Clipsissä sinua palvelevat iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajat. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja yhteishenki koko Clipsissä on rakennettu hyviä pelisääntöjä vaalien. Clips on kasvanut tasaisen vakaasti ja on lunastanut paikkansa yhtenä Suomen isoimmista ja tunnetuimmista kampaamoketjuista.

Clips tunnetaan hyvästä palvelusta. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä asiakkaille tehtävällä kyselyllä tasaisin väliajoin ja palaute hyödynnetään palveluita parantamalla. Asiakkailta olemme saaneet monta hyvää ideaa! Kiitos palautteestanne!

KANTA-ASIAKKUUS KANNATTAA!
Jokaisella palvelukerralla saat kanta-asiakaskorttiin leiman ja jokaisesta kuudennesta kerrasta saat huikean 25€ alennuksen! Koko perhekkin voi halutessaan käyttää samaa korttia, eikä se mene koskaan vanhaksi. Meiltä löytyy myös laaja tuotemyymälä ja ikuisuus etunamme osta 4 ja maksa 3, tarjoamme edullisimman tuotteen! Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksemme.

3+1
Liikkeestämme löydät laajan valikoiman korkeatasoisia ja laadukkaita kampaamotuotteita edullisesti. Tämän takaa jatkuva 3+1 -tarjouksemme, eli kun ostat 4 tuotetta, saat edullisimman veloituksetta. Lisäksi kampanjapöytämme notkuvat tarjoustuotteista, jotka myös kuuluvat 3+1 etuumme.

Tustustu tuotemerkkeihin ja hinnastoomme täällä.