sähköpyörä

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu
p. 010 340 0220
asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi


Yritysasiakkaat:
p. 010 340 0229
yritysmyynti@ebikebrothers.fi


Sisäänkäynti ulkokautta, Ristipellontien puolelta (Ravintola Takumin terassin vierestä)

Aukioloajat

Ma-pe: 11:00-18:00
La: 11:00-16:00
Su: Suljettu

Ebike Brothers

Ebike Brothersin tiimillä on vahva tausta sähköpolkupyörien, etenkin Haibike- ja Winora- tuotemerkkien, parista. Toimintamme tarkoituksena on edistää liikkumista sekä terveellisempää, aktiivisempaa ja hauskempaa elämäntyyliä. Toimintamme ydin on intohimoinen ja avoin suhtautuminen ratkaisemaan asiakkaan mahdollisia ongelmia tuotteen valintaan, käyttöön tai ylläpitoon liittyvissä seikoissa. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Konalassa hyväksi havaittujen kulkuyhteyksien varrella. Myymälälle on helppo tulla pyörällä, autolla tai julkisilla.

Tarjoamme laadukkaan valikoiman sähköavusteisia polkupyöriä, niiden oheistarvikkeita sekä huolto- ja palvelutuotteita helpottamaan ja parantamaan asiakkaidemme liikkumista ja vapaa-aikaa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisuutta nauttia huolettomasta pyöräilystä meidän hoitaessamme loput!

Sähköpyörät

Sähköpyörävalikoimamme koostuu asiakkaidemme tarpeen mukaan räätälöidystä valikoimasta, joka kattaa kaupunki-, retkeily-, maasto- ja erikoissähköpyörät. Valikoimamme kattaa eri kategorioiden keski- ja yläpään mallistot. Hinnat alkaen- mallit eivät kokemuksemme ja saadun palautteen perusteella täytä asiakkaidemme laatuvaatimuksia kestävyydessä ja käyttöominaisuuksissa. Meille on tärkeää kartoittaa tarpeesi perusteellisesti, jotta pystymme tarjoamaan juuri sinulle parhaan mahdollisen pyöräilykokemuksen. Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa pyörää, ei hätää! Ota meihin yhteyttä, niin teemme kaikkemme saadaksesi sinulle sinun tarpeisiisi sopiva sähköpyörä.

Sähköpyörätarvikkeet

Tarvikepuolella panostamme valikoimassamme erityisesti sähköpyörille suunnattuihin laadukkaisiin ja kulutusta kestäviin tarvikkeisiin ja varusteisiin. Olemme huomanneet, että vaikka esimerkiksi laadukas sähköpyörän etukori saattaa hinnaltaan olla tuplasti halvinta vaihtoehtoa arvokkaampi, on loppukäyttäjä huomattavasti tyytyväisempi sen tarjoamaan käyttökestävyyteen ja -ominaisuuksiin, kuin jos tämä olisi valinnut edullisimman tuotteen ja se olisi kestänyt käyttöä vain vuoden verran. Tämän takia panostamme vain ominaisuuksiltaan ja kulutuskestävyydeltään korkeatasoisiin tuotteisiin.

Sähköpyörähuolto

Vaikka huoltomme palvelee kaikkia sähköpyöräilijöitä, olemme erikoistuneet Yamaha, Bosch ja Shimano- avustusjärjestelmillä varustettujen sähköpolkupyörien korjauksiin ja huoltoon. Mahdollisuuksien mukaan huollamme ja korjaamme muillakin avustusjärjestelmillä varustettuja sähköpyöriä. Huollollamme on aina täydellinen tyytyväisyystakuu! Varaosavalikoimamme on kohdistettu nimenomaan sähköpolkupyörien kulutus- ja varaosiin. Osaamme vuosien kokemuksella erotella ne osat, jotka kestävät sähköavustuksen tuoman kovemman rasituksen, ja mitkä eivät. Meiltä löytyy lisäksi tietotaitoa ja sopivat tuotteet sähköpyörien lisävarusteluun, kuten kiinteiden valojen, lisäakkujen ja GPS- seurantajärjestelmien asennuksiin.

Meillä on yhteensä yli 10 vuoden kokemus sähköpyöräilyn ja sähköpyöräliiketoiminnan parista!