HopLop logo

Yhteystiedot

p. 010 837 3093
info.konala@hoplop.fi
HopLop Konalan omat sivut

Aukioloajat

Ma-Pe 15-20
La-Su 10-18

Poikkeusaukioloajat näet täältä.

HopLop

HOP LOP KONALA

Ootko valmis jättämään Ei-asenteen kotiin? Todella hyvä. Konalassa on ihan uudenlainen seikkailupuisto, ja mikä parasta, sinne mahtuu kaikki – rämäpäätenavista rämäpääaikuisiin. Seikkailemaan pääsee Suomessa ennennäkemättömiin korkeuksiin, kun liitorata nousee 20 metriin, köysiseikkailussa taiteillaan 18 metrissä ja kymmenen metrin korkuisia itsevarmistavia kiipeilyratoja löytyy kymmenen kappaletta. Ja tän kaiken lisäksi on tietysti koko viidakko, missä hullutella.

Jos hauskanpito ja täysi villiintyminen ei haittaa, niin Konala on just teille. Älä ole ei!

LEIKKIPAIKAT PUISTOSSA

Hop Lopissa on lupa leikkiä! Uuden ajan HopLop Helsinki, Konala on täpösen täynnä innostavia ja turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille, jotka saavat koko perheen liikkeelle: onko virkeän vieraan ensimmäinen valinta jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, vauhdikas liukumäki – vai ihan jokin muu? Valinta on vapaa!

LASTEN SYNTTÄRIT

No nyt ois tiedossa kaupungin päheimmät juhlat – villiinnyitpä viidakossa tai telmit hohtosynttäreillä, viihtyminen on ihan takuuvarmaa. Puitteet eivät jätä kylmäksi seikkailunhaluisintakaan rämäpäätä, kun pomppiminen ja vaijeriradoilla hulluttelu vie juhlaväen mukanaan just teidän näköisillä synttäreillä.

KAHVILA-RAVINTOLA

Kahvila-ravintolamme tarjoaa oivan hengähdyshetken tai tankkaustauon. Monipuolisesta valikoimasta löydät raikkaat salaatit, herkulliset ruoka-annokset, pikaruokasuosikit ja monet naposteluherkut. Piristävää purtavaa moneen makuun ja ruokavalioon!

 

Huom! Uusi käytäntö – Varaa leikkiaika etukäteen tästä linkistä.