Yhteystiedot

Aukioloajat

HUIMALA ON TÄLLÄ HETKELLÄ REMONTIN VUOKSI SULJETTU

Huimala

HUIMALA ON TÄLLÄ HETKELLÄ REMONTIN VUOKSI SULJETTU


Reippailuhalli Huimala

HUIMALA ON KOKO PERHEEN MONIPUOLINEN REIPPAILUHALLI
Reippailuhallissa pompitaan, kiipeillään, lasketaan ja riehutaan

Huimalan Reippailuhalli tarjoaa lapsille lähes 4 000 neliötä hauskaa reippailua. Täältä löydät huimasti erilaisia välineitä peleihin ja leikkeihin. Pompittuasi pari tuntia trampoliineilla, kiipeiltyäsi seikkailulabyrintissa tai pelailtuasi eri pelejä pallokentällä punottavat poskesi takuulla. Silloin onkin välillä hyvä huilata sähköautoradallamme jalka kaasulla. Ja lapsi nauttii varmasti eniten, kun vanhemmatkin istuvat auton kyytiin.

RAVINTOLA
Välillä on ihan hyvä hengähtää hetki. Huimalassa on oma ravintola, jossa voit herkutella ja tankata uusiin reippailuhetkiin energiaa.

VALITSE ITSE
Reippailuhallissa on itse tekemisen meininki ja reippailuvalinta on täysin omakohtainen. Kilpailupaineita ei hallissa koeta, vaan lapset pääsevät haastamaan leikin kautta lähinnä itsensä. Huimalan leikkivälineet on valikoitu siten, että ne kehittävät lapsen motorisia taitoja monipuolisesti, kuitenkin tämän itsensä täysin huomaamatta ja hauskuuden voimalla.

KAIKENIKÄISILLE
Huimala on reippailuhalli kaikenikäisille. Lapsiperheet sekä synttäri- ja muut porukat reippailevat kiipeillen, hyppien, pomppien ja liukuen. Vauhti on niin hurjaa, että posket punottavat. Huimalan ylähyllyllä golffailevat, taiteilevat ja kiipeilevät jopa 20 metrin korkeudessa hieman kasvaneemmat lapset sekä aikuiset. Ylähyllyllä vietetään omassa jännityksessään myös polttari- ja yritystilaisuuksia.

Tutustu Huimalaan tarkemmin täällä.