Yhteystiedot

p. 020  770 5520
k-supermarket.fi/kaupat/konala/

Aukioloajat

Ma–pe 7-22
Lauantaisin 7-22
Sunnuntaisin 10-22

 

K-Supermarket Konala

K-supermarket Konala on laadukkaiden tuotteiden ja hyvän palvelun ruokakauppa. Parhaat raaka-aineet ruoanlaittoon loydät palvelevalta herkkutorilta.

Valtava valikoima

Noin 18 000 tuotteen valikoimasta loydät tarpeet arkeen ja juhlaan. Täydennamme valikoimia asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Palvelevalta herkkutorilta löydät tuoreet lihat ja kalat sekä maukkaat oman keittiön ruoka-annokset. Leipäosastollamme on runsas pienleipomoiden tarjonta ja paistopisteessä erilaisia tuoreita leivonnaisia.

Tarjoamme laajan herkuttelujuustovalikoiman, satokauden hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoreita sesongin kukkia. Juomaosastolla on useiden pienpanimoiden tuotteita. Seuraamme aktiivisesti ruoka- ja juomatrendejä.

Ruoka-annoksia mukaan

K-supermarket Konalasta saat helposti ja nopeasti valmiita ruokia mukaan. Valitse houkuttelevasta salaattibaarista mieleisesi salaatti- tai herkkutorilta lämmintä ruokaa. Valikoima on kasvanut ravintoloiden ruoka-annoksilla ja meillä palvelee osaka sushin sushibuffet. Nettisivuiltamme löytyy myös valmis ennakkotilauslomake sushille ja sushiplattereille.

Verkkokauppa

Valmiiksi keräillyt ostokset saat tilattua maanantaista sunnuntaihin palvelevasta verkkokaupastamme k-ruoka.fi/kauppa. Valitse kaupaksi K-supermarket Konala. Noutopisteemme on Ristipellonkujan puolella.

Muut palvelut

Postin palvelut sijaitsevat kassalla. Kauppakeskuksen defibrillaattori ja ensiaputarvikkeet ovat sisääntulossa kassalla.