Yhteystiedot

p. 010 622 4555
ristikko@kiinteistomaailma.fi

Aukioloajat

Ma–to klo 10–18
Pe klo 10–16
La klo 10–14
Su Suljettu

 

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma Ristikko

Kiinteistömaailma Ristikko. Paikallisina välittäjinä osaamme tutkitusti arvioida asunnon oikean arvon 98% tarkkuudella. Kutsu meidät maksuttomalle kotikäynnille – siitä alkaa onnistunut kodinvaihto! Hoidamme ammattitaidolla myös asuntojen vuokraukset.

VIKKELÄT VÄLITTÄJÄT
Jotkut sanovat, etteivät asunnot liiku. Ei asuntojen tarvitsekaan, vaan välittäjien! Ja mehän liikumme – aamusta iltaan ja seitsemänä päivänä viikossa, jotta Sinun kodinvaihtosi sujuisi mahdollisimman mukavasti ja mutkattomasti!

Paikallisena välittäjinä osaamme tutkitusti arvioida asunnon oikean arvon 98 %:n tarkkuudella. Kutsu meidät maksuttomalle Kotikäynnille – siitä alkaa onnistunut kodinvaihto! Hoidamme ammattitaidolla myös asuntojen vuokraukset. Soita ja sovi Kotikäynnistä 010 622 4555 tai sähköpostitse: ristikko@kiinteistomaailma.fi.

PALKITTU KASVUYRITYS
Aktiivisuutemme ja ammattitaitomme kodinvälittäjinä on huomioitu valtakunnallisesti. Meidät palkittiin Kiinteistömaailman Vuoden Kasvuyrityksenä 2014! Tervetuloa asiakkaaksemme toteamaan miten kotisi myydään ammattitaidolla ja huippupalvelulla. p.s käy myös facebookissa tykkäämässä sivuistamme ja saat tietoa alueen asunnoista ja muista alueen asumiseen liittyvistä asioista. Pääasiassa keskitymme facebook sivuillamme alueille Konala, Pitäjänmäki, Kannelmäki, Lassila, Malminkartano, Marttila, Reimarla, Hakuninmaa, Kaarela, Maununneva, Pohjois-Haaga.

Tykkää Facebook-sivustamme, niin pysyt ajan tasalla!