Yhteystiedot

www.kultatukku.fi
p. 050 410 0103

Aukioloajat

Kultatukun aukioloajat näet täältä.

 

 

 

Kultatukku

Kultatukku

Kultatukusta saat kauniit, aidot jalometallikorut ja pöytähopeat kilpailukykyiseen hintaan. Toiminnan kantava ajatus on huolehtia ympäristöasioista niin, että asiakkaalla on mahdollisuus hankkia kierrätetty koru uuden sijasta. Kullan louhiminen rasittaa ympäristöä ja näin ollen kierrätyskorun hankkiminen on todellinen ympäristöteko. Rikkinäiset kultakorut sulatetaan uudestaan ja niistä tehdään yhteistyössä suomalaisen sopimusvalmistajan kanssa uusia kihla- ja vihkisormuksia. Tervetuloa vastuullisille kultakaupoille ja myymään tarpeettomat jalometalliesineesi.

Kultatukulla on 9 koruliikettä Suomessa. Kauppakeskus Ristikon Kultatukussa on sekä osto- että myyntipiste.

KULTATUKUN OSTOPISTE
Kultatukun ostopisteissä voit myydä tarpeettomat jalometallisi uusiokäyttöön. Ostopisteissä saat henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun. Myyminen on näin turvallista ja vaivatonta. Turvallisen kaupankäynnin takaamiseksi kaikille osapuolille, tarkistamme aina henkilöllisyyden. Arviointi on ostopisteissä ilmaista. Maksu suoritetaan välittömästi.

KULTATUKUN MYYMÄLÄ
Kultatukun myymälöissä kattava valikoima secondhand-koruja, kelloja, ketjuja, pöytähopeita, vihki- ja kihlasormuksia. Kaikissa myymälöissä on myös uusia koruja ja kihla- sekä vihkisormuksia myytävänä, valtavat valikoimat, oikeat hinnat.

Nyt OSTAMME myyntiin huippuhinnalla tunnettujen valmistajien koruja esim. Platinoro, Ristomatti Ratia, Saurum, Lapponia, Karl Laine, Finnfeelings, Esprit, Aarikka, Valo Koru, Salovaara, E.Granit&Co, Kalevala Koru, Liisa Vitali, Sarpaneva, Westerback, Wirkkala, Kupittaan Kulta.

Lue lisää Kultatukusta