Yhteystiedot

p. 09 568 12 910
www.oksalonki.fi

Aukioloajat

Arkisin klo 8–19
Lauantaisin 8–16
Sunnuntaisin suljettu

muut ajat sopimuksen mukaan

Koronavirus saattaa vaikuttaa aukioloaikoihin. Tarkista poikkeusaukioloajat yhteiseltä aukioloajat-sivulta >>> klikkaa tästä!

OK Salonki

OK Salonki

OK Salonki tarjoaa parturi-kampaamopalveluiden lisäksi eri kauneudenhoitoalojen taitajien palveluita.

Kosmetologimme taitavat erilaiset kasvohoidot, perinteiset jalkahoidot sekä ihokarvojen poiston vahalla ja sokeroinnilla. Tarjoamme myös rentouttavat terapeuttiset hoidot kuten lymfa- ja vyöhyketerapian, sekä hierontapalvelut klassisesta hieronnasta aina kuumakivihierontaan.

Parturit ja kampaajat hallitsevat klassiset leikkaukset ja kampaukset sekä viimeisten trendien mukaiset mallit. Juhlakampausten yhteydessä saat myös tarvittaessa näyttävän meikkauksen.

Työskennellessämme käytämme ainoastaan hyväksi koettuja ammattilaisten tuotteita, joita myymme myös kotiin vietäviksi selkeiden ohjeiden kanssa. Muunneltavien toimitilojemme ansiosta voimme järjestää myös erilaisia teema-iltoja yrityksille, polttariporukoille ja ystäväpiireille.

Lämpimästi Tervetuloa

OK salonki tarjoaa kaikkien parturi – kampaamo palvelujen lisäksi erilaiset kosmetologi- ja hieronta palvelut sekä jalkojenhoidot niin naisille, kuin miehillekin sekä manikyyrit.

OK Salongista saa myös Great Lengths, omia hiuksia säästävät, hiusten pidennykset. Myös huolitellut ripsien pidennykset saat OK Salongista.

Tutustu palveluihimme tarkemmin tästä.

OK Salongin löydät Ristikon 1. kerroksesta. Tervetuloa!