Yhteystiedot

p. 050 534 5923
hki.ajomiehentie1@subway.fi

 

Aukioloajat

Arkisin 9-21
Lauantaisin 9-20
Sunnuntaisin 11-18

Subway

Subway – ravintola

Tervetuloa Subway-ravintolaan kauppakeskus Ristikkoon, Konalaan. Subi® on täytetty leipä, joka on tehty täysin sinun valintojesi mukaan.

Subi® tehdään alusta asti sinun haluamillasi täytteillä. Valittavanasi on kuusi erilaista leipävaihtoehtoa, jonka koon voit valita nälkäsi mukaan. 15 cm Subi® pieneen nälkään ja 30 cm Subi® isoon nälkään! Isommalla porukalla voitte ottaa vaikka subitarjottimen tai näyttävän jättisubin.

Voit valita valikoimasta täysin oman yhdistelmän tai ottaa jonkun listan valmiista yhdistelmistä. Voit myös tuplata täytteitä, tai hemmotella itseäsi ottamalla lisätäytteeksi rapeaa pekonia. Lisäksi voit valita, haluatko Subi® -leipäsi lämpimänä ja rapeaksi paahdettuna. Täysin oman mielesi mukaan!

Kevyempi vaihtoehto tai ateria?

Kevyempään ruokavalioon Subi® soveltuu myös vähärasvaisena, alle 6 grammaa rasvaa sisältävänä herkkuna. Isompaan nälkään kannattaa ottaa Subi® -ateria – hanajuoma (M) ja lisuke, joko Cookie, Sipsit tai Activia Kevyt® -jogurtti.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Meille on helppo tulla omalla autolla tai linja-autolla. Kauppakeskuksessa on autoilijoille ilmaista ja lämmitettyä pysäköintitilaa.

Subway-ravintolan löydät kauppakeskus Ristikon ensimmäisestä kerroksesta.