Seuraa Ristikkoa somessa ja voita lahjakortti

Arvonta on päättynyt. Voittajat julkaistaan 06.03.2020.Seuraa meitä somessa, niin osallistut lahjakortin (arvo 100e) arvontaan. Seuraa meitä helmikuun loppuun 29.2.2020 mennessä, niin olet mukana. Voit osallistua seuraamalla Kauppakeskus Ristikkoa Facebookissa ja/tai Instagramissa.

Molemmissa kanavissa on oma arvonta, yksi (1 kpl) lahjakortti arvotaan siis kummassakin kanavassa. Osallistua voi molemmissa kanavissa.

Jos olet seurannut Kauppakeskus Ristikkoa somessa jo aiemmin, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Arvonta suoritetaan 06.03.2020. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti FB/IG -viestillä ja tämän etunimi + sukunimen alkukirjain ja instagram nimimerkki julkaistaan myös Ristikon kotisivuilla (tällä sivulla) sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Lahjakortti on voimassa 30.06.2020 asti. Lahjakortti käy kaikkiin Kauppakeskus Ristikon liikkeisiin. Sitä ei voi jakaa osiin, vaan se tulee käyttää yhdellä ostoskerralla. Lahjakortti on henkilökohtainen ja se tulee noutaa Kauppakeskus Ristikosta, Pikku Faunatar Ristikosta, 1. kerroksesta. Henkilöllisyys todistettava / voittoviesti näytettävä. Huom! Ei postituksia. Tarkista Pikku Faunatar Ristikon aukioloajat täältä.

Voittajat ovat Nikolas U. ja Maija Mehiläinen @maijamehilainen