Uudistettu Fitness24Seven kuntosali avaa ovensa 25.8.2022

Konalan Fitness24Seven kuntosali Ristikossa on kokenut mittavan remontin ja se avaa pian jälleen ovensa treenaajille. Treenit salilla starttaavat torstaina 25. elokuuta klo 13:00, jonka jälkeen sali on tuttuun tapaan avoinna 24/7. Uudistetun salin avajaisia juhlitaan 25.-27.8.

UUDISTETTU SALI

Uudistettu sali tarjoaa hyvät puitteet voima- ja kestävyysharjoitteluun sekä
kehonhuoltoon. Tuletkin löytämään salilta omat alueet vapaapainoille, lihaskunto- ja cardio-laitteille sekä venyttelyalueen. Lisäksi salilla on naisten sali ja erittäin siistit pukuhuone- ja suihkutilat. Jatkossa et tule tarvitsemaan pukukaappeihin omaa lukkoa vaan kaapit pystyy sulkemaan oman jäsenkortin avulla.

RYHMÄLIIKUNTA

Kuten aiemmin ilmoitimme, tuomme remontin yhteydessä Konalaan myös
ryhmäliikuntapalvelut. Ryhmäliikuntatunnit starttaavat maanantaina 29. elokuuta iltapäivästä. Salikohtainen tuntiaikataulu löytyy app:n tai verkkosivujen kautta viikkoa ennen tuntien alkamisajankohtaa. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt sovellustamme, löydät sen App Storesta tai Google Playsta etsimällä Fitness24Seven.

PERSONAL TRAINING

Jatkossa tulemme tarjoamaan Konalan salilla myös Personal Training-palveluita.

Mikäli sinulla herää mieleen kysymyksiä, voit ilomielin kääntyä henkilökuntamme puoleen tai ottaa yhteyttä keskitettyyn asiakaspalveluun osoitteessa info@f24s.fi.

Toivottavasti uudistettu sali ja uudet kujeet ilahduttavat sinua – emme malta odottaa, että pääset näkemään Helsinki Konala Group salin ja treenaamaan siellä!

Sporttisin terkuin,
Fitness24Seven